Toegang en parkeren

Ook in 2018 zal Truck- en Tractorpulling Oss weer plaats vinden op onze vertrouwde locatie, vlakbij industrieterrein De Geer. Het terrein is zowel bereikbaar vanaf industrieterrein De Geer als de Broekstraat. Voor bezoekers is het niet toegestaan om hun auto te parkeren op het terrein maar daarvoor kunnen zij gebruik maken van industrieterrein De Geer en in mindere mate van de Broekstraat. Wij raden bezoekers dan ook aan om hun auto te stallen op het industrieterrein, waar voldoende ruimte is. Vanaf daar kan men het terrein makkelijk te voet bereiken via de Eemmeer straat.

Deelnemers

Deelnemers kunnen hun voertuig wel parkeren op het terrein op het naast gelegen weiland dat daarvoor beschikbaar is. Dit weiland is te bereiken via de Broekstraat en de Geerstraat. Dit is alleen toegestaan indien men zich van tevoren heeft aangemeld en staat geregistreerd als deelnemer.  

Entree

Voor beide dagen gelden de volgende toegangsprijzen:

Kinderen onder de 4 jaar: gratis

Kinderen van 4 tot 12 jaar: € 3,00*

Volwassenen v.a. 12 jaar: € 8,00.*

Op de zaterdagavond kan er ook een combiticket worden gekocht. Deze kost € 13,00.*

 

*Let op: het is niet mogelijk om te pinnen dus alleen contante betalingen worden geaccepteerd.

aanvangstijden

Zaterdag:

Op zaterdag zal het terrein geopend zijn vanaf 5 uur. De eerste deelnemers zullen beginnen vanaf 6 uur. 

Zondag:

De 2de dag van ons evenement, wanneer er vooral lokale deelnemers zullen trekken met daarbij enkele demo's, begint om 9:45 uur. De deelnemers dienen voor deze tijd hun startnummer hebben opgehaald in de trailer naast de baan. De verwachting is dat de laatste deelnemer rond half 5 klaar zal zijn.

Op beide dagen zal er een onbewaakte garderobe aanwezig zijn. Het ophangen van je jas is voor eigen risico. Er zijn verder ook geen kluisjes aanwezig.

Locatie

Adresgegevens:

Geerstraat 

5351, Berghem, Nederland