Geslaagd weekend Truck- en Tractorpulling Oss 2015

juli 2, 2015

Oss – Het is alweer een aantal weken geleden dat Truck- en Tractorpulling Oss 2015 heeft plaats gevonden maar wij kunnen vaststellen dat het een groot succes is geweest! Ondanks een kapotte sleepwagen (meerdere malen) verliep het evenement verder vlekkeloos en kwamen vele bezoekers naar onze feesttent waar Q-music er een mooi feestje van maakte!

Op de zaterdagavond was er de puntenwedstrijd te zien van de Trucks VTN 9,5 ton supersport. Met een aantal van 15 deelnemers was baan 1 goed gevuld maar al snel begaf de sleepwagen het. Dit volledig ten onmacht van het team van deze sleepwagen. Uiteindelijk kon de wedstrijd, met een extra (andere) sleepwagen, worden vervolgd en helemaal worden uitgereden. Het weer was namelijk ideaal voor een dergelijke wedstrijd. Een meer uitgebreid verslag van de puntenwedstrijd is er te vinden via de onderstaande link:

Verslag Trucks 2015

De avond ging daarna verder in de feesttent met de muziek van Q-music. Zij maakten er een geweldig feest van en iedereen bleef tot het laatst in de tent feesten! Er volgde echter nog een tweede dag, namelijk de zondag. Er moest die dag weer vroeg worden opgestaan om alles weer gereed te krijgen voor de overige klassen die op deze dag zouden gaan trekken. Het ging op zondag lang door en met ruim 140 deelnemers waren de banen misschien zelf wel iets te druk bezet. Dit is zeker een aandachtspuntje voor ons voor volgend jaar. De uitslagen van alles klassen zijn te vinden op onze site onder het kopje “Deelnemers” en via de volgende link:

Uitslagen 2015

Daarnaast zijn foto’s van ons evenement te vinden op onze Facebook pagina.

Verder willen wij nog alle vrijwilligers en sponsoren hartelijk bedanken voor hun bijdrage aan ons evenement!! Zonder hen is het niet mogelijk om dit te kunnen organiseren. Bedankt daarvoor!

Volgend jaar gaan we zeker weer door met dit geweldige evenement! De datum voor 2016 wordt, zodra deze definitief vast staat, zo spoedig mogelijk bekend gemaakt.